60 dkg pulyka felsőcomb csont nélkül
40 dkg gomba
20 dkg zöldborsó
10 dkg füstölt szalonna
2 fej vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
1 kg burgonya
só
őrölt fekete bors
étolaj
Előkészítés: A burgonyát megtisztítjuk és a pulykacombbal együtt kockára vágjuk. A szalonnát és a hagymát apróra vágjuk.
Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát és megdinszteljük. Beletesszük a húst, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, zöldborsót és lassan készre pároljuk. Ha szükséges kevés vizet öntünk alá de csak rövid lében pároljuk ne főzzük..Közben megsütjük a kockára vágott burgonyát és a végén összekeverjük a raguval. Friss salátával vagy savanyúsággal tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!