Hozzávalók
10 db csirkecomb
1 evőkanál só
1 tk őrölt Fekete bors (Toldi fűszer )
1kávés kanál Wasabi (Toldi fűszer )
1 kávés kanál chili (Toldi fűszer )
1 kávés kanál fehér mustár (Toldi fűszer )
1 fél csomag fokhagymás pác
fél bögre víz
1dl olaj
Ha van rá mód előző este (vagy sütés előtt néhány órával) a csirkecombokat megmossuk, megsózzuk. Egy nagy tálban összekeverjük a mustárt , a wasabit,a borsot ,a chilit,a fokhagymás pácot ,a fehér mustárt. A húsdarabokat beleforgatjuk a keverékbe, és jól bekenjük. Éjszakára hűtőbe rakjuk lefóliázva. Másnap egy egy vastag aljú serpenyőbe kevés olajat öntünk,fél bögre vízet és beletesszük a húst, és az edény aljára lefolyt pácszószt a tetejére öntjük, majd előbb kb 20 percet sütjük lefedve azután további 15 percet anélkül,ropogós pirosra sütjük .Hozzá burgonya pürét tálalunk finom házi savanyúsággal.
Pikánsan csípős ezért ajánlom azoknak is akik a túl erőset nem szeretik .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!