Megint egy remek recept!
1 kg csirkeszárny
1 cs. mexikói zöldségkeverék
1 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
5 dkg vaj
ételízesítő
2 dl étolaj
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
római kömény
chili por
koriander
oregánó
só
őrölt szegfűbors
petrezselyem zöld
szárnyas fűszerkeverék
Előkészítés: A hagymákat apróra vágjuk. A csirke szárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk. Befűszerezzük a chilivel, római köménnyel, oregánóval, szegfűborssal, korianderrel, szárnyas fűszerrel. Beleforgatjuk az olajba, belekeverjük a hagymákat és egy napig a hűtőben érleljük.
Elkészítés: A csirke szárnyakat tepsibe tesszük a pácolajjal együtt és kevés vizet aláöntve, fóliával letakarva 40 percig sütjük. Levesszük a fóliát és a szárnyakat pirosra sütjük. Közben a vajon megpároljuk a zöldségeket, ételízesítővel, chilivel és petrezselyemmel megszórva. A szárnyakat a zöldségkörettel tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!