1/2 marék orsótészta
pici só és a főzővíz, ami bőven ellepi
1 marék lucerna csíra
1/2 karalábé
2 nagy rózsa karfiol, picike rózsákra szedve
7 cm póréhagyma
1 tk majoránna
1/2 csészényi zabtejszín
1 nagyobb hagyma
1 tk pirospaprika
A tésztát 8 perc alatt készre főzzük.
Belőle lesz ma a pörkölt.
A hagymár apró kockákra vágjuk, és kókuszzsíron megpirítjuk.
Ha már szép és jó szagú, elzárjuk alatta a gázt, meghintjük pici sóval és 1 teáskanál pirospaprikával.
Jól összekeverjük.
Zabtejszinre rádobjuk a tésztát, és összedolgozzuk őket Közben kockára vágjuk a karalábét, picire szedjük a karfiolt, és meghintjük majoránnával.
Összeforgatjuk, és a tányérra helyezzük őket szépen, gusztán.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!