30 dkg csirke máj,1 nagy fej vöröshagyma,2 gerezd fokhagyma, kicsi étolaj, őrölt borss két csípetnyi,két csípetnyi örölt kömény ,2 csípet majoranna,fél evk só.egy kis fakanál őrölt piros paprika.
A csirke májakat ketté szeljük,és a vöröshagymát össze aprítjuk,és a hagymát meg dinszteljük,és fűszerezzük,két csípet majoranna,két csípet őrölt kömény ,és örölt bors,ezt így lassú lángon fedő alatt pároljuk,és negyed óra mulva a máj szép és puha lesz,és ekkor csak,,teszünk hozzá 2 dl vizet és fél fakanál piros paprikát,és össze rottyantjuk,és kész. A nokedli nagyon finom hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!