12 szelet karaj,0,5kg csírke máj,1fej vörös hagyma,1cs zsemle morzsa,20dkg liszt,3 tojás,füszerek,fűszerezett burgonya gerezdek.
A vörös hagymát kevés olajon meg piritjuk és rá rakjuk a csirke májat izesitjük örölt bors majoranna örölt kőmény pici só,hogyha megpirult öszetörjük krumpli nyomon,a karajt fölszeleteljük ki klofoljuk és ha kihült a máj a husba beleteszük és föltekerjük az oldalát dugdosuk be ki ne fojon a máj, majd 1 tálba lisztet teszek aba egy csipet szodabikarbonát és delikátot,másik tálba tojást a harmadikba zsemle morzsát meghempergetem igy fojamatába ahogy leirtam és olajba kisütöm.A lidlbe vettem hozzá füszarezett burgonya gerezdeket amit olajba kisütöttem.Jó étvágyat mindenkinek!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!