Csirke pörkölt uborkasalival: Fél kg csirke szárny hús 1 nagy vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 kiskanál Só 1kiskanál bors 3 teáskanál vegeta 3 teaskanál piros paprika Tészta(csavar, orsó) kinek milyen van 1 kígyó uborka 1 kanal Só 2 teáskanál Ecet 2 gerezd Fokhagyma 2 db pötyi 1 kis Tejföl
A csirke szárnyat memosom ha kell megpucolom es felvágom.A vöröshagymát megpucolom és apróra vágom és olajon megdinszteltem majd a fokhagymát is megpucolom és apróra vágom és azt is bele rakom és dinsztelem,majd a húst bele rakom és kicsit megkavarom. Fűszerezem só bors vegeta pirossz paprikát rakok bele és felengedem vízzel. És fözöm addig míg megföl a hús kb 1 óra. A tészta vízet felrakom fözni és rakok bele sót és amikor felfort bele teszem a tésztát és fözöm míg meg nem föl. Uborka saláta: A kígyó uborkát megmosakodtam és leszeletelem jó vékonyra és 2 teáskanál sóval megszorni és jól összkeverni és megvárni míg levét enged de addig a szószt mecsinálom egy kanál ecetet egy edétálba rakok bele pöttyi és pici só és a fokhagymát lereszelem a tálba és összekeverem és az uborkát kinyomom és az uborkat a tálba rakom és a tejfölt bele rakom és összekeverem. Majd a tetejét megszorom fekete borssal és pirospaprikával. És a hütöbe rakom hogy össze érjen.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!