Néhány db csirke láb, nyak farhát
borsó
kockára vágott burgonya
sárgarépa karikázva
(1-1 maréknyi)
1 kisszál zöldség
6-8 db bimbóskel
néhány kisrózsa karfiol
paradicsom
pici olaj
1 kanálnyi reszelt hagyma
piros paprika
só
pici delikát
1 maréknyi száraz csigatészta
A reszelt hagymát pici olajon átsütjük a megmosott csírkedarabokkal, megszórjuk pirospaprikával és felengedjük jó 1,5-2 l vízzel.
Pici sót és kevés delikátot adunk hozzá.
Jó három negyedig főzzük.
Hozzárakjuk a zöldségféléket, ha fellforrt beletesszük a csigatésztát és összefőzzük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!