Hozzávalók:
1 kg csirkecomb, (lehet vegyesen szárnyával) 70 dkg burgonya, 2 db sárgarépa, 2 db lilahagyma, bors, só ízlés szerint 1 dl olaj 1 leveskocka
A hagymát négy felé vágjuk és egy kiolajozott, hőálló edénybe tesszük. A burgonyát és a répát is meghámozzuk, majd feldaraboljuk és mellé tesszük, megsózzuk, megborsozzuk. A húst megmossuk, szárazra töröljük, majd fűszerezzük sóval és borssal, és a zöldségek tetejére fektetjük. Végül öntünk rá egy kevés olajt.
Egy deci vízben feloldjuk a leveskockát és ráöntjük a húsra és a zöldségekre. Letakarjuk alufóliával, és 180 fokos sütőben, 30 percen át sütjük.
Ezután fólia nélkül további 15 percen át sütjük, hogy a hús megpiruljon.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!