A csirkecombokat megmossuk, sózzuk és bedörzsöljük csirke fűszersóval. Olajjal kikent tepsibe tesszük, lefedjük alufóliával és sütjük. Mielőtt teljesen megsülne, levesszük róla az alufóliát és 10 percig pirítjuk. A bulgurt sós vízbe megfőzzük. A zöldségeket lereszeljük kevés forró zsiradékon megsütjük, majd összekeverjük a bulgurral.
A leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk és kb 20×20 cm-es kockákat vágunk belőle. A zöldséges bulgurt a tészta közepére halmozzuk, majd ráállítjuk csirkecombot. A négy sarkát összefogjuk, batyut formázunk a tésztából. A comb csontos részét alufóliával betekerjük, felvert tojással megkenjük és olajjal kikent tepsibe tesszük. 180 fokon sütjük, kb. 25 percig.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!