Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Csirkecombok és szárnyak sütőzacskóban sütve

felvitel dátuma: 2012-04-30 17:58:31       mai nézettség: 1       nézettség: 3831
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

6 db csirkecomb

12 db csirkeszárny

1 tk.csípós paprika pehely /chili paprika morzsolva /

2kk.cayenne bors

1 tk.majoránna

1 tk.fokhagyma por

1 kk.őrölt fehér bors

grill vagy szárnyas fűszer

2 db sütőzacskó

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 90 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A csirkecombokat és a szárnyakat megtisztítjuk,sózzuk és alaposan befűszerezzük.A combokat ha nagyok több helyen csontig bevágjuk így jobban és hamarabb átsül és jobban átjárja a fűszer!Ezt megtehetjük előző nap is akkor még ízletesebb húst kapunk.

Elkészítés:A combokat és a szárnyakat külön sütőzacskóba tesszük.A zacskókat lezárjuk és több helyen húsvillával megszurkáljuk.A zacskókat tepsire vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.A szárnyaknak kevesebb idő is elég így azokat előbb kivehetjük.

Zöldséges rizst készítettem mellé.

étvágyat kívánok hozzá!!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.