5db felső csirkecomb
50 dkg csirkemell
20 dkg zöldborsó
1/2 sárgarépa
6db tojás
35 dkg liszt
1dl tej
1 cs. szárított élesztő
őrölt paprika, bors, só, bazsalikom
10 dkg sajt.
A csirkecombokat 1 órán át főzzük a levesben.A csirkemellett összekockázzuk, pácoljuk: örölt borssal, sóval, fokhagymával, majd kevés zsiradékon 10 percig sütjük.
A félig főtt csirkecsombokat összedaraboljuk, fűszerezzük.
A borsót és a répát megfőzzük.A tojásokkal elkeverjük a lisztet, a tejet, a reszelt sajtot, az élesztőt, hozzáadjuk a zöldféléket, fűszerezzük, 2 részre osztuk: egyikbe a combdarabok, a másikba a melldarabok kerülnek.Edénybe teszzük, 40 percig sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!