Hát, ez isteni finom lehet. Ki fogom próbálni. Gratulálok.
2 db csirkemell szeletelve
1 cs. füstli virsli karikára vágva
5 dkg szalámi vékonyra szeletelve
5 dkg füstölt kolbász vékonyra szeletelve
8 db kolozsvári szalonna szelet
5 dkg trapista sajt a nagy lyukú reszelőn reszelve
5 dkg füstölt karaván sajt a nagy lyukú reszelőn reszelve
6 db tojás
1 csokor snidling /vagy újhagyma zöld szára, vékonyra vágva/
só
bors
A kuglófsütőt kibéleljük sütőpapirral, majd ráfektetünk négy db /előzőleg besózott és megborsozott/ csirkemell szeletet, ami befedi az alját. Erre a felvágott virslikből szórunk, majd a reszelt trapista sajt következik. A következő sor a szalámi szeletek, egy kis snidling, rakunk megint egy sor csirkemellet azután a füstölt kolbász következik, majd négy tojást ütünk rá. Úgy igyekezzünk elosztani, hogy egyenlő távolságban legyenek és a sárgája egészben maradjon.
A tojásokat megszórjuk füstölt karavánsajttal, majd megint virsli következik. Sorba rakjuk amíg tart a hozzávalókból. A tetejére kolozsvári szalonna kerüljön. A végén a két tojást egy tálkába öntjük, felverjük, és a rakottas tetejére öntjük. Megszórjuk reszelt sajttal és mehet a sütőbe 200C°-ra.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!