Hozzávalók:
40 dkg csirkemáj
3 EK olivaolaj
1 fej hagyma
majorána
őrölt bors
25 dkg Penne tészta
petrezselyemzöld
Elkészítése:
A csirkemájat megmosom, meg
szárítom, és kisebb darabokra vágom. Eközben a tésztát kifőzöm. Kevés olíva olajon meg dinsztelem, az apróra vágott hagymát majd hozzáadom a májat is. Együtt párolom,majoránával és borsal megszórom A májnak nem kell sok idő, de azért figyeljünk oda, hogy tényleg átsüljön. A kifőtt tésztát még melegében a májhoz adom jól átkeverem és kicsit pirítom. A végén már csak az apróra vágott petrezselyem kell.Sózni csak a végén kell
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!