Ez biztos nagyon finom.
80 dkg csirkemell
30 dkg reszelt sajt
1 púpos teáskanál só
A csirkemellet felszeleteljük, majd kicsit kiklopfoljuk és besózzuk. A trappista sajtot lereszeljük. Egy jénai tál aljára reszelünk egy kis sajtot, majd ráhelyezzük a kiklopfolt, besózott csirkemellet.
Erre jön megint a reszelt sajt, majd újra a csirkemellek.
Addig pakoljuk egymásra a hozzávalókat, amíg el nem fogynak.
Úgy rakjuk, hogy a tetejére sajt kerüljön. A jénaira rátesszük a tetejét és előmelegített sütőben, kb. 40 percig sütjük, hogy az egész
hús átsüljön. Tört krumplival, vagy sült krumplival és zöldkörettel tálaljuk.
Ez biztos nagyon finom.
Tetszik.
Tetszik.
Nálunk a fiúk csak a csirkemellett szeretik. Ki fogom próbálni. Köszi.
Isteni! :)
Tetszik
Nagyon pikáns lehet.
Imádom a csirkemellett is és a zöldségeket is, együtt meg pláne finom.
Finom!
Finom. Ki kell próbálnom.
Ötletes.
Jóó!
Szeretem a csirkemellett.
de jó!
Finom..
ötletes
Jól néz ki, kipróbáom én is.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!