Elcsenve!
csirkemell helyett lehet csirkecomb is
A csirkehúst megtisztítom és félbe vágom, hogy könnyebben megsűljön. Lehet combot is használni én jobb szeretem a mellét. Befűszerezem kedvenc fűszersómmal minden oldalát. Egy tepsi aljába kevés olivát öntök, majd a megpucolt, felcsíkozott répát és zöldséget, majd a negyedelt paprikát, paradicsomot, lilahagymát, fokhagyma gerezdeket rápakolom. Pici vizet öntök alá, megfűszerezem ízlés szerint, só, bors, szárított petrezselyem, morzsolt tárkonnyal. Ráteszem a fűszerezett csirkehúst. Lefedem alufóliával. Előmelegített sütőben 200 fokon majdnem készre sütöm, mikor a hús már puha leszedem a fóliát és picit hagyom pár percig átpiruoljon a hús. Együtt tálalom.
Ajánlom paleosok, fogyózok figyelmébe.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!