Gratulálok.
Ma kipróbáltam az új tupperware-i edényemet, az UltraPlust. Először párolni kellett az ételt, majd sütni, az ízek nagyon jól összeértek.
2 csirkemellfilé, 1 póréhagyma, 2 fej vöröshagyma, 3 sárgarépa, 1 paprika, só, bors, petrezselyem, szárított zeller (ha van otthon zellergumó az is mehet bele, nekem nem volt)
A zöldségeket megpucolom és karikára vágom, megszórom só, borssal. A húst megtisztítom és megszórom szintén só, bors, petrezselyem és szárított zellerrel. Az edénybe belehelyezem alulra a zöldségeket, majd ráfektetem a hússzeleteket. Ráteszem a tetejét és 10 percig a mikróban párolom 650W-on. Majd 200 fokon sütőben kb.30-40 percig készre sütöm.
A köret a családnak még sült burgonya, nekem savanyú káposzta, paradicsom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!