A hústfelkockázzuk, és a forróolajon, kisadagokbanaranybarnárasütjük. Sózzuk, borsozzuk, majdkivesszük.
A zsiradékbanmegolvasztjuk a vajat, rászórjuk a lisztet, ésmegpirítjuk. Felöntjük a levesselés a tejszínnel. Felforraljuk. Hozzáadjuk a húst, a zöldborsótés a leszűrtbébikarottát, majd kb. 5 percigfőzzük. Mustárral, sóvalésborssalízesítjük.
A petrezselyemzöldetfelaprítjuk, majd a raguraszórjuk.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.