csirkeaprólék(én farhátat, szárnyat, zuzát és szivet használtam)
sárgarépa
gyökér
karalábé
borsó
gomba
tejföl
ételízesítő
őrölt fehérbors
leveskocka
A csirkaaprólékot feltettem főni, mint a sima húsleveshez. Forrás után lehaboztam, és takaréklángon főzni kezdtem ételízesítővel és őrölt fehérborssal megszórva. Mikor a hús már puhult egy kicsit, beletettem mellé a kockára vágott sárgarépát, gyökeret, karalábét. Mikor már ezek is majdnem megfőttek, belekerült a zöldborsó és a gomba, valamint a leveskocka, és még annyi víz, hogy leves sűrűségű legyen. Végül egy pohárnyi tejfölt felöntve egy kis forró levessel elkevertem és beleöntöttem a többi leveshez, , és miután újra felforrt, elzártam a gázt.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!