Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek receptek » Csirkés álom

felvitel dátuma: 2012-08-27 16:47:06       mai nézettség: 1       nézettség: 3029
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 db csirkecomb ketté vágva(készülhet más "alkatrészből is)
1 ek. pirospaprika
4 dl tejföl

1 tk. ételízesítő
10 dkg reszelt sajt
2 gerezd fokhagyma
1 fej lila hagyma
kevés liszt

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 75 perc

Elkészítés:

A combokat besózzuk. A lisztben elkeverjük a pirospaprikát, és ebbe a keverékbe beleforgatjuk a combokat. Tepsibe egymás mellé sorakoztatjuk a darabokat. A hagymát megtisztítjuk, és fél karikákra vágva a csirke tetejére szórjuk. A tejfölt elkeverjük a reszelt sajttal, az összezúzott fokhagyma gerezdekkel, és az ételízesítővel  majd a keveréket ráöntjük a hagymás csirkére. Kevés vizet öntünk alá, fóliával letakarjuk a tepsit és előmelegített sütőbe toljuk. Kb. egy háromnegyed óra kell a csirkének, hogy a húsa átpuhuljon. Persze ez attól is függ, hogy mekkora darabokkal dolgozunk. Ha a hús megpuhult, akkor fólia nélkül még pár percre visszatoljuk a forró sütőbe, hogy a teteje szépen megpirulhasson.

Szakács: Timcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.