1 csomag spagettitészta, 30 dkg csirkemell, 25 dkg gomba, 10 dkg sonka, 1/2 paradicsompaprika, 2 cikk fokhagyma, 3 dkg vaj, 5 dkg krémsajt, 5 ek tejföl, 2 dl víz, 3 babérlevél, bazsalikom, fehérbors, só, bors, liszt, gorgonzola (vagy egyébb sajt).
A spagettitésztát enyhén sós vízbe odatesszük főni. A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsózzuk, majd lisztbe forgatjuk. A vajat egy serpenyőbe felolvasztjuk, beletesszük a csirkemellkockákat, megpirítjuk. Miközben pirul felkockázzuk a gombát, a sonkát és a paradicsompaprikát, fokhagymát, majd azokat is beletesszük, izesítjük a bazsalikommal, babérlevéllel, fehérborssal, hozzáöntjük a vizet, lefödjük és hagyjuk párolódni. Mikor megpárolódott hozzáadjuk a krémsajtot, a tejfölet, majd még hagyjuk kicsit, hogy forrjon össze és készen is van. Tálaláskor megszórjuk gorgonzolával vagy ha esetleg valaki nem szereti akkor valamilyen más egyébb sajttal.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!