Ez az, Józsi! Az enyémből hiányzott a rozskenyér! Mutatós ez is, bizonyára ízletes is.
1 fej saláta
1 db nagyobb kígyóuborka
4 db paradicsom
4 db paprika
40 dkg csirke vagy pulykamell csont nélkül
2-3 szelet rozskenyér
4 dl majonéz
20 dkg reszelt trappista sajt
olíva olaj
grill vagy szárnyas fűszer
őrölt fehér bors
2-3 gerezd fokhagyma
só
Előkészítés:A zöldségeket megmossuk,összevágjuk tetszésünk szerint. A salátát tépkedtem
a többit kisebb kockákra vágtam. A csirkemellet vékonyan felcsíkozzuk. A fokhagymát
átnyomjuk fokhagyma nyomón és ½ dl olíva olajjal elkeverjük. A kenyér
szeleteket szintén kis kockákra vágjuk,pár csepp fokhagymás olíva olajat csepegtetünk rá
és arany barnára sütjük. A csirkemell csíkokat sózzuk,fűszerezzük és pici olajon pirosra sütjük.
A zöldségeket összekeverjük és tányérokra halmozzuk. Majonézt teszünk rá, mellészórjuk a pirított kenyérkockákat. Erre kerülnek a megsütött csirkemell csíkok,pár csepp fokhagymás olajat csepegtetünk rá és megszórjuk reszelt sajttal.
Jó étvágyat kívánok hozzá!:))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!