Maradék sült csirkemell vagy comb
2 db piros kaliforniai paprika
2 db tv paprika
2 db zöld színű paprika/az egyik lehet hegyes erős/
2 db sárgarépa
2 db paradicsom
1 db kígyó uborka
1 szál póréhagyma
Az öntethez:
1 dl majonéz
1 dl tejföl
1 dl tejszín
0,5 dl ketchup
5-6 szem kapribogyó
1 db ecetes uborka
1 szál újhagyma
só
őrölt fehér bors
1 citrom leve
mustár
porcukor
Elkészítés: A húst leszedjük a csontról és felcsíkozzuk. A zöldségeket megmossuk, csíkokra vágjuk. Az öntethez a kapribogyót, uborkát, újhagymát apróra vágjuk. Összekeverjük a majonézt, tejfölt, tejszínt, ketchupot. Hozzáadjuk az apróra vágott anyagokat. Ízesítjük sóval, borssal, mustárral, citromlével és porcukorral.
A zöldségeket elrendezzük a tányérokon, ráhalmozzuk a csirke húst és az öntettel tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!