Nekem jöhet!!Nagyon guszta!!?))
Hozzávalók: 4 db. csirkeszárny, 2 db, sága-és fehér répa, zsiradék,/én tyúk zsírt használtam,/20, dkg. darát hús, egy marék rízs, 3 db. tojás, só, zeller zőld, 1 db. paprika, bors, babérlevél.búzadara,leves kocka,
Elkészítés:A zsiradékon a zőldségeket megpárolom, a szárnyakat ketté vágom,sózom, borsozom, felöntöm vízzel,beleteszem a paprikát, a babér levelet,egy tyúkhus leves kockát. Közben elkészítem a gombócokat. Arízst megpárolom, előfőzm, majd ha hült , összekeverem a darált hússal, 1 tojással, sózom, picit borsozom,és ha a leves felfórt pici gombócokat csinálok belőle, vízes kézzel és belerakom. Ha megfőtt, 2 tojást felhabolok, teszek hozzá búzadarát, össze keverem, és bele szaggatom a levesbe,1 zeller levelet belefőzök, attol jó íze lessz, kiadós laktató étel.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!