Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldség étel receptek » Csőben sült spárga tarjaszelettel

felvitel dátuma: 2011-06-09 14:11:20       mai nézettség: 1       nézettség: 3108
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

60 dkg spárga
10 dkg szeletelt tarja
2 dl tejföl
6 dkg Trappista sajt
1 db tojás
só, bors, szerecsendió ízlés szerint
2 dl tej
4 dkg margarin
2 pupos kanál liszt
2 ek. zsemlemorzsa
étolaj a jénai kikenéséhez

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

A spárgát megmossuk, lehámozzuk és a fás végét levágjuk, és enyhén sós vízben megfőzzük, majd megszűrjük.
A margarinon megpirítjuk a lisztet, hozzáadjuk a tejet, a tojássárgáját, tejfölt, és a sajt felét ( reszelve ). Megfűszerezzük, majd a felvert tojás fehérjét hozzáadjuk.
A spárgát étolajjal kikent, zsemlemorzsával meghintett jénaiba tesszük, majd egy réteg tarja szeletet, majd újra spárgát, ezután ráöntjük a mártást, és rászorjuk a sajt másik felét. 190 C fokon előmelegített sütőbe helyezzük, addig sütjük, amig megnem pirul a teteje. Sütés után legalább 15 percet várjunk amig kihül, és utána szeletelhető.

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Liza 2011 június 09

Nagyon jó kis recept...

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.