80 dkg tengeri halfilé
só
A "panírozáshoz":
rizsliszt
pirospaprika
só
kb 3-4 db tojás
kb 25 dkg reszelt sajt
A halat kiolvasztjuk, és ha szükséges kisebb darabokra vágjuk, besózzuk, hagyjuk állni. Majd a következőképp panírozzuk be: rizslisztbe, felvert tojásba, reszelt sajtba mártjuk. Vajjal kikent jénaiba rétegezzük, érdemes viszonylag kicsi edényt választani, hogy minél magasabb legyen a "tortánk". Előmelegített sütőben 180 fokon pirosra sütjük, kb 20-25 perc alatt. Bármilyen körettel, vagy salátávával tálalható. Tartármártást kínáljunk mellé.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!