Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Csoda Diós

felvitel dátuma: 2013-11-16 20:06:07       mai nézettség: 1       nézettség: 2268
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

_5 tojás

-30 dkg porcukor ( nem sok ez a mennyiség )

-10 evőkanál víz

-10 dkg darált dió

20 dkg liszt

1/2 csomag sütőpor+ 1 mokkáskanál szódabikarbóna

-KRÉM

-6 dl tej

. 2  csomag cirtomízű vagy tejszin ízű pudigpor ( kinek melyik tetszik jobban )

-25 dkg Rama

-20 dkg porcukor

-

Előkészületi idő: 25 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

-a tojások sárgáját + 30 dkg por cukrral  kikeverjük

-lassan hozzáadjuk a 10 evőkanál vizet

-+  darált diót + liszt+ sütőpor+ szódabikarbóna

-végül a tojások  fehérje felvert  kemény habját

-előmelegitett sütőben megsütjük  180 fokon  próbáig ( kb 25- perc)

KRÉM

-a  6 dl tejbeh megfőzzük a  2  csomag pudingot

-a Rama margarint kikeverjük a porculorral

- és a kihült pudinghoz keverjük

-a tészta ha kihült ketté vágjuk és merkejük a krémmel úgy hogy a tetejére is jusson

-tetejét meglehet szorni darabos dióval  vagy darált dióval ,vagy csoki darával

-hütőben pihentetjük

Szakács: Lívia


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 nem akarom 2013 november 16

a receptleirásnál kimaradt a margarin

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.