Hozzávalók:
1kg csontnélküli szeletelt karaj, 1,5 dl olaj, 2dl tej, 2dl paradicsomlé, 2 dl sör, ételízesítő, só, ízlés szerint, 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A sózott karajszeleteket a tepsi aljára teszem.
A következő öntetet teszem rá 1,5 deci olaj, 2 dl sör, 2 dl tej, és 2 dl paradicsomlé, egy ízlés szerint ételízesítő. Fóliával lefedem és készre sütöm.
Amikor megsült reszelt sajtot szórok rá és visszateszem, hogy a sajt ráolvadjon. Burgonyával vagy rizzsel tálalom. Nagyon finom omlós.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!