A tojásokat szétválasztjuk. Kimérjük az olajat, vizet .
A 4 db tojássárgáját kikeverjük a 200 g porcukorral, a vaníliás cukorral, majd lassan, felváltva öntögetjük bele az 1 dl vizet, és az 1 dl olajat. A lisztben elkeverjük a sütőport, és belekeverjük a masszába. A 4 db tojásfehérjét habbá verjük, és azt is beleforgatjuk a tésztába. A csokit és a citrom héját, levét belekeverjük a tésztába. A formát vajjal kikenjük, és liszttel megszórjuk. Megsütjük (tűpróbáig), 30 perc után tegyünk rá alufóliát, hogy ne égjen meg a teteje. Kivesszük a sütőből, ha kihűlt, 1 tábla tortabevonót 3 evőkanál olajjal olvasszunk meg gőz felett, ezzel kenjük le.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!