Süti:
7,5 dkg \"Vénusz sütőmargarin
20 dkg édesítőszer
2 tojás
10 dkg liszt
5 dkg keserű kakaópor
0,5 dl tej
a sütéshez 20 papírforma
A mázhoz:
17,5 dkg Sorbitum édesítő
2 teáskanál keserű kakaópor
4 evőkanál forró víz
Elkészítés:
A vajat, édesítőszert tojásokat összekeverjük. A lisztet és a kakaóport, valamint a tejet lassanként hozzákeverjük. A tepsibe állított formákat félig töltjük a tésztával és 190°C-os sütőben 10-15 percig sütjük. Amint kivettük a sütőből, minden sütire 1 evőkanál mázat rakunk.
Máz: A Sorbitumot és a kakaóport összekeverjük, majd hozzáadjuk a forró vizet és addig keverjük míg viszonylag folyékony masszát nem kapunk!
Ui: Olvasztott diabetikus csokoládéval jobb a felső réteg állaga.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!