Elkészítés:
Tészta elkészítése: a vizet és olajat egy fazékba tesszük és hozzáadjuk a sót és cukrot. Közepes lángon főzzük. Mikor pattogni kezd az olajos víz, beletesszük a lisztet és folyamatos keveréssel reszteljük a tésztát. Mint ha rántást készítenénk. Kb.5 perc. Az állaga is rántáshoz hasonlít. Ezt egy tálba áttesszük és hagyjuk kézmelegre hűlni. Ezután egyesével hozzáütjük a tojásokat. Közben robotgép segítségével keverjük. Mikor egy jó sűrű állagú nokedli tésztát kapunk,akkor jó. A tojás száma változó, van hogy elég 6db van hogy kell a 7db. Ez függ a tojások méretétől.A tésztát egy habzsákba töltjük és kis halmokat nyomunk egy sütőpapírral bélelt tepsibe.Hagyjunk távolságot közöttük,mert térfogatuk megnő. Egy kis vízzel spricceljük le a fánkok tetejét. Előmelegített sütőben elsőnek 200 fokon , légkeverésen 15 percet sütjük,majd vissza vesszük a hőfokot 180 fokra és további 20 percet sütjük. A sütőt sütés közben,tilos nyitogatni! Ezután én nem vártam kivettem és azonnal még forrón ketté vágtam,de hagytam felvágatlanul is ,hogy össze esik-e és nem.
Hagyjuk kihűlni.
Krém elkészítése: a hozzávalókból egy sűrű pudingot főzzünk, majd még melegen hozzáadjuk a csokit és a vajat. Elkeverjük benne ,majd folpakkal lefedve ,hagyjuk kihűlni.
Felverjük a habtejszínt. Ebből 3 evőkanálnyit hozzáadunk a kihűlt csokispudinghoz és beledolgozzuk. A csokikrémet és sima habot külön csillagcsővel elátott habzsákokba töltjük. Betöltjük a fánkokat. Elsőnek a csokikrémmel töltjük,majd erre nyomunk sima tejszínhabot és erre tesszük a fánkok tetejét. Végül megszórjuk porcukorral. Jó étvágyat kívánok hozzá!