Tesztahoz : 3 tojas ,1 pohar cukor , 3 cs.vanilias cukor, 375 ml tejszin ,2 pohar liszt ,2 tk sutopor , 1/2 pohar neskakaopor. Bevonathoz : 125 ml tejszin , 10 dkg keseru csoki , 1 pupos ek nutella. Tetejere : feher csoki. A pohar merete : 2 dl
A sutot elomelegitem 170 fokra. Elkeszitem a tesztat.A neskakao kivetelevel minden egy talba teszek es csomomentesre keverem.A tepsit sutopapirral kibelelem,olajjal vekonyan atkenem a sutopapirt es retegezve beleontom a tesztat. Egy ujjnyi teszta,erre raszorom a kakaoport,megint teszta,kakaopor,vegul a maradek tesztat raontom es beteszem a sutobe.Kb 40-45 perc alatt keszre sutom . ( tuprobaig ) Amig a suti sul a feher csokit lereszelem es egy talba teszem . Elkeszitem a bevonatot is. A tejszint felforralom es raontom az osszetort keseru csokira es a nutellara . Addig kevergetem ,amig teljesen fel nem olvad a csoki es a nutella. A megsult sutinket villaval surun megszurkalom a tetejen es a kihult sutire ontom a keseru csokis bevonatot.megszorom a feher csoki reszelekkel es dermedesig a hutobe teszem. ATEPSI MERETE : 10X30 CM -ES VOLT !!!! IGY 2 TEPSIRE ELEG EGY ADAG TESZTA!!!!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!