Elkészítés:
A tortalapokhoz a sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 24 cm-es fém tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral.
A vajat és a vaníliát kis lángon megolvasztjuk, majd félretesszük egy kicsit hűlni.A tojásokat a cukorral jó habosra, krémesre keverjük. Az jól átszitált lisztet és a kakaóport a tojásos masszához adjuk, majd a vajat is lazán hozzákeverjük.
A tésztát három felé osztjuk, és a kibélelt formában külön-külön, kb 25 perc alatt megsütjük.
A krémhez a csokoládét, a tejszínt és a vajat gőz fölött összeolvasztjuk.Hagyjuk kihűlni, majd hűtőben jól lehűlni. Miután jól lehűtöttük, robotgéppel habosra keverjük.Végül összeállítjuk a tortát: az egyik lapot egy tálcára helyezzük, megkenjük töltelékkel, majd ugyanígy folytatjuk a többi tésztával és krémmel is (a tetejére krém kerül).
Díszítésként olvasztott csokiba mártott epret, kit-kat csokoládét, kinder termékeket (tojás, csoki, bueno) és olvasztott csokit használtam