3 dl tej
3 dl habtejszín
4 tojássárgája
18 dkg kristálycukor
1 csomag vaníliás cukor
100 g 70%-os étcsokoládé
csipetnyi só
reszelt narancshéj
Melegítsd fel a tejet, a tejszínt és a vaníliás cukrot. Goz folott 1-2 ek víz hozzáadásával olvaszd fel az étcsokit, tegyél bele egy csipetnyi sót, majd tedd félre. A tojássárgájákat keverd habosra a cukorral, majd ontsd hozzá a tejszínes tejet. Tedd vissza a tuzre, és kezdd el krémessé fozni. Kozben ontsd hozzá az olvasztott étcsokoládét, és add hozzá a reszelt narancshéjat. Ha elkészult, hutsd le, és tedd a hutobe 1-2 órára.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!