Sütünk 2 db 8 tojásos piskótát, ha kisült, nedves konyharuhába feltekerjük, és megvárjuk míg kihűl.
Közben elkészítjük a krémet.
A tejszínt egy fazékba öntjük, beleszórjuk az apró darabokra összetört csokit és porcukrot, állandó keverés mellett felforraljuk,majd kihűtjük teljesen.
Ha ez megvan,hozzáadjuk a vajat, és jó habosra keverjük. A kihűlt piskótatekercset megszabadítjuk a konyharuhától, és megkenjük vele mindkettőt, ügyelve arra hogy kívülre is maradjon valamennyi a krémből.
Nagyon finom, ízletes.Díszítés saját fantázia szerint
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!