18 deka liszt (fele sima, fele rétes)
4,5 deka natúr kakaópor
2 mokkáskanál őrölt fahéj
1 mokkáskanál sütőpor
1 mokkáskanál szódabikarbóna
1 csipet só
16 deka cukor
125 ml étolaj
40 ml tej
1 kispohár natúr joghurt vagy kefír(175 gr)
1 teáskanál vanília kivonat
10 deka savanykás lekár(nálam birs)
Tetejére:
5 deka étcsokoládé
4 deka vaj
pár csepp étolaj
Először külön edényben összekevertem az első csportba tartozó száraz hozzávalókat, majd a második csoportban lévő nedves hozzávalókat jól kikevertem a cukorral. A két edény tartalmát egybe öntöttem és úgy is alaposan összedolgoztam.
Tűpróbát végeztem.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!