Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Csontleves

felvitel dátuma: 2014-01-18 20:37:11       mai nézettség: 2       nézettség: 2252
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 cs. leveszöldség

3 db velős csont

2 db kicsontozott csülök csontja

2 db csirkemell csont

 egész bors

2-3 babérlevél

4 gerezd fokhagyma

1 kisebb vöröshagyma

30 dkg cérnametélt

 

 

1 cs. petrezselyem zöld

20 dkg cérnametélt

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

Bármilyen csont , ami otthon van. Én a csülköt pl. kicsontozva szoktam sütni, de a csontját elteszem levesnek. Ezért veszek csontos csirkemellet, hogy a csontja "majd lesz". A velős csont az velem jött a hentestől....

A csontokat hideg vízben feltesszük főni. Ha felforr, lehabozzuk és visszavesszük a lángot. Épp csak gyöngyözzön. Beletesszük a fűszereket. Közben megtisztítjuk és felszeleteljük a zöldségeket. Kb. egy óra elteltével a zöldségeket is hozzáadjuk és még bő egy órát főzzük. Közben kifőzzük a cérnatésztát. Ha a leves elkészült, leszűrjük és tálaljuk.

Szakács: Krisztina


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.