felvitel dátuma: 2011-02-07 20:11:37
mai nézettség: 1
nézettség: 2667
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
marhacsont: 60 dkg
marhahús: 40 dkg
vegyes zöldségek ( vöröshagyma, fokhagyma, sárgarépa, petrezselyem, zeller, karalábé): 40 dkg
bors: csipetnyi
só: csipetnyi
csiga tészta: 30 dkg
Előkészületi idő: 20 perc
Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:
A húst és a csontot megmossuk, majd a húst kockára daraboljuk.
A csontot és a húst feltesszük 1,5 l vízbe főni. Folyamatosan lehabozzuk.
Amikor már teljesen átlátszó a lé, a zöldségeket beletesszük és 2 órán át, lassú tűzön főzzük.
Öntünk le levet amelyben a csigatésztát megfőzzük. Ha tészta megfőt leszűrjük, és külön tányérban tálaljuk, ugyanúgy a zöldséget és a húst is külön tálaljuk.
Díszítésként apróra vágott petrezselyem zöldet szórunk a levesbe.
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!