Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Csontleves grízgaluskával

felvitel dátuma: 2011-02-07 19:22:03       mai nézettség: 1       nézettség: 2770
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
marha lábszárcsont: 1 kg
vegyes zöldség (gyökér, répa, zeller gumó, vöröshagyma, fokhagyma): 0.40 kg
só: ízlés szerint
őrölt bors: csipetnyi
fűszerkeverék: ízlés szerint

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 90 perc
Elkészítés:
A csontot 10 cm-es darabokra fűrésszel feldaraboljuk ( ezt érdemes még a hentessel elvégeztetni )
Vízbe tesszük a megmosott marha lábszárcsontot, és beletesszük a zöldséget, majd lassú tűzön főzzük 1,5 órán keresztül.
Ha ez megvan megszűrjük a levet.
A dara galuskát evőkanállal szaggatjuk a levesbe, és főzzük 10 percig.
Ügyelni kell arra, hogy a galuska ne legyen sem lágy, sem kemény főzés előtt. A galuska akkor főtt meg, ha villával könnyen átlehet szúrni.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.