Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Csontleves karajcsontból

felvitel dátuma: 2013-01-05 10:40:28       mai nézettség: 2       nézettség: 3429
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:

Hozzávalók 8 személyre:

1,5-2 kg húsos karajcsont

2 kis fej vöröshagyma

3-4 gerezd fokhagyma

4 szál sárgarépa

3 szál petrezselyem gyökér /fehér répa/

1 db zeller gumó

1 db karalábé

1 db paradicsom

1 db paprika

1 db burgonya

1 negyed fej kelkáposzta

ételízesítő

A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu

10-15 szem egész bors

csipet őrölt gyömbér

csipet őrölt szerecsendió

sáfrányos szeklice

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk. A zellert, karalábét négybe, a sárgarépát, gyökeret nagyobb hasábokra vágjuk.

 Elkészítés: A karajcsontot hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, lehabozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, fűszereket és kis lángon nagyon lassan készre főzzük. /míg a zöldségek megpuhulnak/ A csontról leszedett húst tehetjük a levesbe vagy adhatjuk külön ecetes tormával.

étvágyat kívánok hozzá!!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.