Hozzávalók: 20 dkg. darált hús, lehet csirke is, 3 sárga répa, 2 zöldség, 2 db. tojás, pici hagyma, bors ,só, és 5 evőkanál rizs.1 babérlevél, és egy húsleves kocka.1 db. paprika.
Elkészítés: a répát és a zöldséget lereszelem, kevés zsiradékon megpárolom, flöntöm 2.5 l. vízzel.Közben elkészítem a gombócot: A rizst kevés zsiradéko megpárolom, készre főzöm, és kihűtöm. A darált hússal, a tojásalés a fűszerekkel össze dolgozom, majd ha felforrt a leves, vizes kézzel aró gombócokat teszek bele. Kb 20 perc múlva kész.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!