Húsgombóc:
A húsokat ledaráljuk, fűszerezzük és búzadarával elegyítjük, majd kis gombócokat készítünk belőle.
2 l vízben megfőzzük, óbatosan keverve, hogy a gombócok ne essenek szét.
Amikor félig megfőtt, leszűrjük a gombócot.
Leves:
A hagymát olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a vékony szeletre vágott zöldséget, répát, majd hozzáadjuk a paradicsompürét, lestyánt, sót, borsot és felengedjük a leveslével.
Amikor már majdnem készre főtt, hozzáadjuk a csíkokra vágott fejes káposztát.
Majd beletesszük a húsgombócot, és készre főzzük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!