A hagymát a zsíron megdinsztelem, majd rádobom a felkockázott húsokat, fűszerezem és annyi lével engedem fel, hogy ellepje. Figyelni kell, hogy ne égjen oda és mindig pótolni kell a vizet, de csak annyira, hogy sűrű maradjon a pörkölt, puhábá, de inkább omlóssá főzöm. Közben elkészítem a nokedli tésztát a totu túróból, lisztből, búzadarából és a tojásokból és persze annyi vízzel, hogy közepesen lágy nokedli tésztát kapjak. Sózom, a nyers tésztába kaporlevelet is teszek, amitől nagyon különleges ízt kap. Forró, lobogó sós vízben kiszaggatom a nokedlit és a megpuhult pörivel tálalom. Jó étvágyat Nektek!
https://www.facebook.com/groups/fogyjkonnyedeneshatekonyan
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!