4 db tojás
1/2 dl étolaj
1 ek.finom liszt
1 tk.egész kömény
1 tk.pirospaprika
1 mk.őrölt fekete bors
3-4 db babérlevél
ételízesítő
só
1 fej vöröshagyma
ecet ízlés szerint
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés:A vöröshagymát megtisztítjuk.A tojásokat felverjük.
Elkészítés:Kevés olajon kipattogtatjuk a köményt.Rátesszük a lisztet,és zsemleszínűre pirítjuk.Lehúzzuk a tűzről,elkeverjük benne a paprikát.Beletesszük a babérlevelet,sót,borsot,ételízesítőt és az egészben hagyott vöröshagymát.Felöntjük a kívánt mennyiségre és 15-20 percig főzzük.Kivesszük a hagymát ,a felvert tojásokat a forrásban lévő levesbe csurgatjuk.Hagyjuk egyet forrni és vegyük le a tűzről.Ecettel ízesíthetjük a levest.
Jó étvágyat kívánok.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!