tetszik
1 cukkíni
3 keményre főtt tojás
1 darab száraz szalámi, vagy füstölt kolbász
1 tejföl
só
kevés ecet
bors
margarin a tepsi kikenéséhez
A cukkínit hosszában kettévágom, meghámozom, a belsejét kanállal kikaparom, enyhén sós, ectes vízben főzöm 10 percig ( Jobb az íze, ha a cukkínit egy kicsit megfőzöm ebben az ecetes, sós vízben, mintha csak nyersen tölteném, kipróbáltam.) A cukkínit egy margarinnal kikent tepsire helyezem, és megtöltöm a kockákra vágott főtt tojás, a szintén kockákra vágott szalámi,vagy kolbász, tejföl és só keverékével. A tetejét megszórom egy kevés őrölt borssal. Csak addig sütöm az előmelegített sütőben, míg a töltelék meg nem pirul. Kenyérrel a legfinomabb.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!