80 dkg filézett csirkecombfilé
1 fej vöröshagyma
50 dkg cukkini (sárga)
2-3 gerezd fokhagyma
1 tk só
bors
csilli
A csirkecombfilét felkockázzuk, az apróra vágott vöröshagymát kevés zsiradékon megpároljuk, majd rádobjuk a hús kockákat, sózzuk, borsozzuk, fokhagymával ízesítjük és puhára pároljuk, ha szükséges apránként egy pici vizet adhatunk hozzá, de a legvégére az összes folyadékot el kell párologtatni róla! Csak a legvégén adtam hozzá a csilit, ez akár el is maradhat, ha nem szeretjük!
A cukkiniket megmossuk, és héjastól felkockázzuk, egy teflon, vagy kerámia serpenyőben hirtelen átsütjük a tök kockákat, zsiradék nélkül, nem kell puhára főnie, sülnie, inkább maradjon egy kicsit roppanós, ha elkészült a húshoz adjuk, összekeverjük, és tálalhatjuk is.
Tészta vagy rizskörettel kínáljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!