Nagyon étvágygerjesztő!!!:))
Hozzávalók: kb. 25 dkg. zöldborsó,2 db, ságarépa, 1 db. fehérrépa,2 zeller levél, kevés zsiradék, pici pirospaprika, és liszt.
Másik leves hozzávalói: 1 fakanál csirke zsír, 25 dkg. cukorborsó, 2 sárgarépa, 1 fehérrépa, zellerlevél, egy kis darab paprika.Kevés ételízesítő.
mindkettőhöz: 1 tojás,és annyi búzadara, hogy közepes keménységü tésztát kapjunk.
Elkészítés: A zsiradékon a hozzávalókat mindkét esetben megpáróljuk,beletesszük a zeller levelet, a kicsi darab paprikát. Az elsőhöz keverek kevés lisztet, jól összekeverem, beleteszem a pirospaprikát, és felengedem vizzel. Ha a répa megfőtt, 1tojásból daragombócot készítek,és beleszaggatom.
A másik leveshez nem teszek lisztet ,kevés ételízesítőt teszek bele, és ha megfőtt, 1 tojásból és a búzadarából gombocot készítek, és bele szeggatom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!