Finom
Palacsinta hozzávalók:
3 db tojás
30 dkg liszt
6 dl tej
csipet só
1tk por eritrit /édesítő/
Töltelék hozzávalók:
25 dkg darált dió
1 ek. brandy aroma,vagy rum
4 ek. cukormentes kajszi lekvár
2 dl tej
1 ek. eritrit /édesítő/
Sütéshez :
1/2 dl étolaj
Díszítéshez :
1/2 tábla cukormentes étcsokoládé
Palacsinta elkészítése:
A tojásokat tálba ütjük,géppel felhabosítjuk,hozzáadjuk a lisztet, édesítőt, sót,a tej felét és csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a maradék tejet, félretesszük .
Töltelék elkészítése:
A darált dióba beletesszük az édesítőt,az aromát,a tejet,a lekvárt és pár percre feltesszük főni,majd félretesszük hűlni.
A palacsintákat kisütjük olajazott serpenyőben.
Megtöltjük a diókrémmel,négybe hajtjuk,a tetejét meglocsoljuk az olvasztott csokoládéval,amit előzőleg megolvasztottunk egy kevés olajjal,mikró sütőben.
Jó étvágyat hozzá!
forrás:NL konyha
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!