6 szelet csirkemell
3 szelet gépsonka
6 szelet ananász
1,5 dl tejszín
10 dkg sajt
étkezési keményítő
curry
kurkuma
őrölt kömény
2 gerezd fokhagyma
só
édeskömény
gyömbér
koriander
olívaolaj
őrölt chili
petrezselyem zöld
görögszéna
A hússzeleteket helyezzük egy tűzálló tál aljára, vagy tepsibe.
A fűszereket keverjük össze az olívaolajjal, tejszínnel és egy kis vízzel, majd forraljuk fel.
A mártást öntsük a hússzeletekre.
A sonkaszeleteket vágjuk ketté, helyezzük a húsra, az ananász szeleteket is osszuk el a hús tetején.
Szórjuk meg sajttal, előmelegített sütőben, lefedve süssük 30 percig, majd vegyük le a tetejét és süssük szép pirosra.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!