>>ÉS HÁNY FOKON KELL SÜTNI?
50 dkg liszt
20 dkg zsír
20 dkg cukor
20 dkg főtt áttört burgonya
1 csg vanilliás cukor
1 csg sötőpor
1 egész tojás
citromhéj (izlés szerint)
A cukrot, zsírt, tojást jó alaposan összekeverem.
Hozzáadom a többi anyagot, és összegyúrom.
Egy éjszaka hűtőben pihentetem.
Másnap húsdarálón ledarálva kekszeket készítek és tepsiben megsütöm.
Ha a tésztához teszek 1 evőkanálnyi kakaót és pici tejet, kakaós keksz készíthető!
Jü étvágyat kívánok!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!